Stefan Görwik

Stefan Görwik

 

Stefan Görwik arbetar professionellt som föreläsare, utbildare och förändringsledare sedan mitten av 80-talet. Han har erfarenhet som kursledare från fyra internationella utbildningsföretag och är utbildad i praktisk teamutveckling, mål- och motivationsträning, kommunikation och ledarskap. Han är också certifierad i Situationsanpassat ledarskap som är en av världens mest använda ledarskapsmodeller. Stefan introducerade action learning i Sverige 1992. Denna upplevelsebaserade pedagogik i kombination med teori ger en oslagbar läroeffekt och är mycket uppskattad bland deltagarna. Under kursen kommer du att bjudas på flera roliga framgångsexempel som direkt kan omsättas i praktiskt ledarskap.Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.