Stefan Sebö

Stefan Sebö

 

Stefan Sebö som är en av Sveriges bästa och mest efterfrågade förläsare och utbildare inom området affärsutveckling, försäljning, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team. Han har mer än 35 års erfarenhet från att ha jobbat i de flesta branscher och i flera hundra företag. Stefan har skrivit flera mycket uppskattade böcker bland annat "RESULTAT- Din guide till personlig framgång" som både blev nominerad till årets ledarskapsbok samt vald till bästa bok i genren personlig utveckling. Nu är han aktuell med nya boken:  ”Konsten att skapa världens bästa företag - 7 faktorer för att lyckas"
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.