Tiina Janson

Tiina Janson

 

Tiina Janson är en mycket rutinerad utbildare och konsult. Hon har sedan mitten av åttiotalet hjälpt människor att arbeta enklare och effektivare i olika datorprogram. Office-programmen har hon arbetat med sedan de kom. Hon varvar utbildningsuppdragen med att ta fram mallar och presentationsmaterial, vilket innebär att hon dagligen arbetar i de program hon utbildar i. Vanliga omdömen om Tiina är ”entusiasmerande, strukturerad, pedagogisk och rolig”. Kombinationen av dessa egenskaper är förmodligen nyckeln till hennes uppskattade föreläsningar och utbildningar.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.