Tomas Rimeika Karlsson

Tomas Rimeika Karlsson

 

Tomas är retoriker och statsvetare och innehar både en examen i retorik från Uppsala universitet och en examen i statsvetenskap från Göteborgs universitet. Tomas passion är att riva murarna mellan publik och den som står på scenen, och skapa sammanhang där vi ser och bekräftar varandra. Tomas har över sex års arbetserfarenhet av att utbilda i retorik, och har bland annat arbetat med Spotify, Universal Music, Wermland Opera, Swedbank, King, Uppsala universitet och Koneo, för att nämna några.

Tomas är även artist och låtskrivare och har haft flera singlar på rotation på Sveriges radio, samt haft över 200 spelningar i USA, Kanada, Tyskland, Tjeckien, Norge och Sverige. Däribland på Way Out West, Peace and Love och Säffle Pride. Som frontfigur i banden Rhymes, Frantic Sunday och Scandal Beauty. “Rockstjärneretorik” var omdömet från en kursdeltagare under en av Tomas utbildningar och hans specialitet är energin i retoriken – att få dig att generera en sådan energi och närvaro att du övertygar ännu bättre. Denna unika kombination av retorikkunskaper och rockstjärnaerfarenhet ger en extra udd åt hans utbildningar,. 

Utöver detta har Tomas arbetat som projektledare inom inkludering och på så sätt hjälpt nyanlända arbetslösa akademiker som kommer till Sverige på grund av flykt eller annan orsak, att kunna starta på nytt här.Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.