Tomas Rimeika Karlsson

Tomas Rimeika Karlsson

 

Tomas är utbildad retoriker och statsvetare, med examen i retorik från Uppsala universitet och examen i statsvetenskap från Göteborgs universitet. Tomas passion är att riva murarna mellan publik och den som står på scenen, och skapa stämningar och sammanhang där vi ser och bekräftar varandra. Tomas har över fem års arbetserfarenhet av att utbilda i retorik, och arbetar idag som retorikkonsult på Snacka snyggt retorikbyrå.

Tomas är också musiker och låtskrivare och har haft flera singlar på rotation på Sveriges radio, samt haft över 140 spelningar runt om i världen. Denna unika kombination av retorikkunskaper och rockstjärneerfarenhet ger en extra udd åt Tomas utbildningar, speciellt avseende områdena kroppsspråk och rösthantering. Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.