Ulf Löwenhav

Ulf Löwenhav

 

Beteendeekonomen Ulf Löwenhav är en visionär omvärldsanalytiker med inriktning på psykologi och ekonomi. Han föreläser på universitetsnivå och för företagsledningar om exempelvis digitala och kulturella trender.Ulf Löwenhav är passionerad och kunnig i alla aspekter av ekonomi och omvärldstrender och skräddarsyr presentationerna med relevanta och utmanande exempel för att engagera åhöraren och förmedla aktuella fakta. Ulf är unik i att kombinera företagsekonomi med psykologi och omvärldstrender och kan utveckla och beskriva varför det är så utmanande att vara ledare och fatta bra beslut när omvärlden ändrar sig.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.