Ulla-karin Nyberg

Ulla-karin Nyberg

 

Ullakarin Nyberg är en av våra mest uppskattade föreläsare och får idel lovord av kursdeltagarna. Detta dels på grund av hennes karismatiska och engagerade sätt, men också för att hon har en fantastisk förmåga att på ett lättförståeligt sätt berätta om det svåra. Ullakarin är medicine dr, psykiatriker, överläkare och expert inom suicidprevention. Hon forskar om självmord och arbetar sedan många år med förlustdrabbade anhöriga. År 2013 kom hon ut med boken Konsten att rädda liv. Ullakarin har stor erfarenhet som föreläsare och utbildare inom psykiatri och med hennes engagemang och erfarenhet blir kunskapen lättillgänglig för dig som deltagare.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.