Excel och MS Office

Här finner du ett stort utval av kurser i Excel, fördelat på olika kunskapsnivåer. I tillägg erbjuder vi kurser i Microsoft Office paketet.

Kategori Datum

Excel

Excel - skräddarsydd för din yrkesroll

MS Office

september 2019


oktober 2019


november 2019


 • 14
  nov.

  OneNote och Outlook - så organiserar du smartare

  Lär dig hur du undviker tidskrävande hantering av anteckningar och arbetsuppgifter - lägg istället ditt fokus på viktig information och noteringar.

 • 20
  nov.

  Excel Fördjupning

  Ta Excel till nästa nivå! Fortsättningskurs/ för dig som är självlärd och som är i behov av att utveckla din kompetens för att kunna hantera större och mer komplexa datamängder.

 • 26
  nov.

  Excel för ekonomer

  Effektivisera ditt ekonomiarbete genom att utnyttja Excels fulla potential för att spara tid och pengar åt din verksamhet.

december 2019


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.