Arbetsrätt

Som ledare ställs du tidvis inför intrikata situationer i ditt chefsskap. En kurs i arbetsrätt ger dig uppdaterad kunskap på de lagar och bestämmelser som reglerar förhållandet mellan dig och dina anställda. Genom att lära dig att hantera svåra personalfrågor får du verktygen till att bemöta komplicerade situationer på ett tydligt och professionallt sätt.

Kategori Datum

  • Allt du behöver veta om arbetsrätt

    Lär dig de viktiga grunderna i arbetsrätt. Hantera personalfrågor, uppsägningar och avsked tryggt och korrekt för att undvika dyrbara misstag.

  • Avancerad arbetsrätt

    Fördjupningskursen som ger dig kött på benen för att tackla de svåra frågorna i din arbetsvardag.

  • Så hanterar du svåra personalfrågor

    Kursen för ledare som lär dig hantera svåra samtal med dina medarbetare och bemöta komplicerade situationer på ett tydligt och professionellt sätt.

november 2019


december 2019


mars 2020


april 2020


maj 2020


juni 2020


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.