VD-utbildning 10 dagar

En omfattande diplomutbildning för dig som är VD – med fördjupning inom ledarskap, ekonomi och retorik.

Tala & engagera

Certifiera dig som VD och stå starkare på arbetsplatsen och på marknaden

Bilde
Du kan tryggt välja det kursformat som passar dig bäst

Du kan tryggt välja det kursformat som passar dig bäst

Sedan mars 2020 har vi genomfört över 500 kurser digitalt med fantastisk respons. Det digitala formatet är här för att stanna men i höst kan vi också äntligen erbjuda klassrumskurser igen.

Här kan du läsa i detalj om hur vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och om våra flexibla ombokningsregler.

Om utbildningen

Om utbildningen

VD - Excecutive Program - 10 dagar - Diplomerad VD. 
Begränsat antal platser

En framgångsrik vd gör ett framgångsrikt företag!

Vad gör att ett företag blir framgångsrikt? Alla beslut måste fattas i toppen på ett företag, vilket gör att vd & styrelse måste veta vart man ska med sitt företag, hur man ska ta sig dit och framförallt vem som ska göra det. Det här är utbildningen för dig som vill mer!

Genom denna 10-dagars vd-utbildningen, som arrangeras i samarbete med Executive People AB, hjälper vi dig att lyckas i din roll som VD.

Executive Program är ett komplett program för dig som vill lära dig helheten och fördjupa dina kunskaper. En individuell träff med en vd-coach ingår i programmet.

Det här är programmet för dig som verkligen vill lära dig mer. Ett fullpackat schema med mycket kunniga utbildare. Fördjupningar inom alla områden, vilket gör att du efter utbildningen inte bara kommer att förstå hela rollen som vd, utan också kan få hela företaget och styrelsen att gå mot samma mål och visioner.

Det är inte ovanligt att man som vd behärskar vissa av rollens uppgifter bättre än andra. Den här utbildningen kommer ge dig kunskap om ”best practice” inom samtliga områden oavsett om du ny eller gammal i rollen som vd.

Målgrupp
Du som idag är vd eller vill lära dig mer om uppdraget. Tillsammans med mycket erfarna och kompetenta utbildare kommer du att få stifta bekantskap med alla de områden du som vd bör ha insikt i. Samt helt enkelt -Vad gör en Företagsledare

Arbetssätt
Utbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå. Allt för att du snabbt ska kunna applicera dina nyvunna kunskaper när du kommer hem.  För att diplom ska tilldelas, måste deltagare arbeta med affärsplanen under dessa veckor och lämna in färdig plan. 100% närvaro krävs. Då utbildningen går i blockform, kommer du under utbildningen få träffa andra deltagare som går andra kurser. Detta ger oftast en dynamik och ses som mycket positivt.

Kurslängd
Kursens 10 dagar är fördelade vid 4 tillfällen (3+2+2+3 dagar) med ca en månad mellan varje träff.

Kursort: Stockholm
Hotell: Elite Palace Hotell
Tid: 09:00-16:00

Vårens datum:

 • 24, 25, 26 mars
 • 15-16 april
 • 12-13 maj
 • 2, 3, 4 juni

Höstens datum:

 • 22, 23, 24 september
 • 20, 21 oktober
 • 10, 11 november
 • 1, 2, 3 december

Utbildningsmaterial, kurslitteratur, lunch, för- och eftermiddagsfika samt diplom efter genomförd utbildning ingår i kursavgiften.

 

Mål med utbildningen
Att få en djup förståelse och insikt i vd-rollen, samt erhålla kunskap inom nedan områden. Detta görs genom att teori, praktik och hemarbete mixas, för att få en bra inlärning

Vidare skall deltagaren erhålla ett Diplom på genomförd utbildning. Detta erhålls då deltagaren medverkat 100% av kursdagarna, samt genomfört hemarbete.

Utbildningsblock

 • Aktiebolaget – ägare, styrelse & VD
 • Arbetsrätt
 • Ekonomi - resultat- och balansräkning m.m 2 dagar
 • Marknadsföring
 • Affärsplan
 • Försäljning
 • Ledarskap - 3 dagar
 • Komplett IDI
 • Hemarbete - Komplett IDI och Affärsplan

 

Denna utbildning får toppbetyg!

Vid varje utbildningstillfälle gör vi utvärdering och denna utbildning ligger på 4,7 i snittbetyg av 5,0 möjliga. Ett mycket bra betyg som vi är väldigt stolta över!

Badge

Confex Excecutive

Våra vd-utbildningar arrangeras i samarbete med Excecutive People AB, Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse. Se alla våra vd-utbildningar.

Badge

Påverka kursens innehåll och fokus

Inför kursen får du svara på några korta frågor i vår förstudie. Här tar vi reda på just dina behov. På så sätt kan du påverka kursens innehåll och fokus.

Jag ville utveckla mig och mitt VD-skap och valde att gå 10 dagars Executive Program, och trodde att jag skulle få en utbildning som var bra, men jag är mycket glatt överraskad att utbildningen var både bättre och djupare än jag trodde. Den här utbildningen skulle alla VD behöva gå.

Marianne Olson, Gina Tricot
Kurslokaler

Kurslokaler

Just nu letar vi efter den bästa lokalen för kursen. Fyll ut din e-postadress nedanför så uppdaterar vi dig när vi har funnit den.

Goodie

Låt dig inspireras och ladda ner vår gratis eBok Personligt ledarskap i mästarklass

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • När är sista anmälan?

  Vi har ingen sista anmälan, du kan i lugn och ro anmäla dig och dina kollegor så länge som det finns platser kvar på våra kurser.

 • När kommer fakturan?

  Fakturan på deltagaravgiften skickas elektroniskt senast 5 dagar efter att din anmälan blivit registrerad hos oss. Om vi saknar information för elektronisk faktura, skickas en faktura per post en vecka efter din beställning.
  Kursen betalas alltid i förskott och betalningsfristen är 30 dagar.

 • Jag har fått förhinder, vad gör jag?

  Du kan alltid överlåta din deltagarplats till en kollega. Meddela oss detta per mail till kundservice@kursbekraftelse.se

note

Specioza Namusoke

Projektledare

Har du frågor?

Kontakta projektledaren: E-post eller telefon 08-28 43 99

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.