VD-utbildning 10 dagar

En omfattande diplomutbildning för dig som är VD – med fördjupning inom ledarskap, ekonomi och retorik.

Tala & engagera

Certifiera dig som VD och stå starkare på arbetsplatsen och på marknaden

Bilde line background Layer 1

Anmäl dig

24 sep. - 5 dec.

VD-utbildning 10 dagar

Stockholm på Lokal meddelas senare

Jag ville utveckla mig och mitt VD-skap och valde att gå 10 dagars Executive Program, och trodde att jag skulle få en utbildning som var bra, men jag är mycket glatt överraskad att utbildningen var både bättre och djupare än jag trodde. Den här utbildningen skulle alla VD behöva gå.

Marianne Olson, Gina Tricot
Om utbildningen

Om utbildningen

VD - Excecutive Program - 10 dagar - Diplomerad VD. 
Begränsat antal platser

En framgångsrik vd gör ett framgångsrikt företag!

Vad gör att ett företag blir framgångsrikt? Alla beslut måste fattas i toppen på ett företag, vilket gör att vd & styrelse måste veta vart man ska med sitt företag, hur man ska ta sig dit och framförallt vem som ska göra det. Det här är utbildningen för dig som vill mer!

Genom denna 10-dagars vd-utbildningen, som arrangeras i samarbete med Executive People AB, hjälper vi dig att lyckas i din roll som VD.

Executive Program är ett komplett program för dig som vill lära dig helheten och fördjupa dina kunskaper. En individuell träff med en vd-coach ingår i programmet.

Det här är programmet för dig som verkligen vill lära dig mer. Ett fullpackat schema med mycket kunniga utbildare. Fördjupningar inom alla områden, vilket gör att du efter utbildningen inte bara kommer att förstå hela rollen som vd, utan också kan få hela företaget och styrelsen att gå mot samma mål och visioner.

Det är inte ovanligt att man som vd behärskar vissa av rollens uppgifter bättre än andra. Den här utbildningen kommer ge dig kunskap om ”best practice” inom samtliga områden oavsett om du ny eller gammal i rollen som vd.

Målgrupp
Du som idag är vd eller vill lära dig mer om uppdraget. Tillsammans med mycket erfarna och kompetenta utbildare kommer du att få stifta bekantskap med alla de områden du som vd bör ha insikt i. Samt helt enkelt -Vad gör en Företagsledare

Arbetssätt
Utbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå. Allt för att du snabbt ska kunna applicera dina nyvunna kunskaper när du kommer hem.  För att diplom ska tilldelas, måste deltagare arbeta med affärsplanen under dessa veckor och lämna in färdig plan. 100% närvaro krävs. Då utbildningen går i blockform, kommer du under utbildningen få träffa andra deltagare som går andra kurser. Detta ger oftast en dynamik och ses som mycket positivt.

Kurslängd
Kursens 10 dagar är fördelade vid 4 tillfällen (3+2+2+3 dagar) med ca en månad mellan varje träff.

Kursort: Stockholm
Hotell: Elite Palace Hotell
Tid: 09:00-16:00
Datum:
* 24,25,26 september
* 15,16 oktober
* 5,6 november
* 3,4,5 december

Utbildningsmaterial, kurslitteratur, lunch, för- och eftermiddagsfika samt diplom efter genomförd utbildning ingår i kursavgiften.

 

Mål med utbildningen
Att få en djup förståelse och insikt i vd-rollen, samt erhålla kunskap inom nedan områden. Detta görs genom att teori, praktik och hemarbete mixas, för att få en bra inlärning

Vidare skall deltagaren erhålla ett Diplom på genomförd utbildning. Detta erhålls då deltagaren medverkat 100% av kursdagarna, samt genomfört hemarbete.

Utbildningsblock

 • Aktiebolaget - grundandet, ägare, styrelse, vd
 • Juridik - aktiebolagslagen samt personligt ansvar
 • Ekonomi - resultat- och balansräkning, moms och arbetsgivaravgifter
 • Företagsplanering - vision, mål, affärsplan, strategi
 • Personal - rekrytering, lagar, kostnader
 • Marknad & försäljning, kundvård samt sociala medier
 • Kommunikation, Retorik. IDI-profil ingår.
 • Ledarskap - Optimera ledningsgruppens arbete
 • Din hela roll som vd - Ledarskap, Nätverkande mm
Omslag for VD-utbildning 10 dagar

Ladda ner en utskriftsvänlig version av kursprogrammet

Broschyr för: Höst 2019

Denna utbildning får toppbetyg!

Vid varje utbildningstillfälle gör vi utvärdering och denna utbildning ligger på 4,7 i snittbetyg av 5,0 möjliga. Ett mycket bra betyg som vi är väldigt stolta över!

Badge

Confex Excecutive

Våra vd-utbildningar arrangeras i samarbete med Excecutive People AB, Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse. Se alla våra vd-utbildningar.

Badge

Påverka kursens innehåll och fokus

Inför kursen får du svara på några korta frågor i vår förstudie. Här tar vi reda på just dina behov. På så sätt kan du påverka kursens innehåll och fokus.

Kurslokaler

Kurslokaler

Lokal meddelas senare

 • 24 sep. - 5 dec.

Goodie

Låt dig inspireras och ladda ner vår gratis eBok Personligt ledarskap i mästarklass

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Förmånligt hotellboende

  Boka in din övernattning på Scandic Hotels eller Nordic Choice Hotels till våra avtalspriser. Läs mer här!

 • När kommer fakturan?

  Fakturan på deltagaravgiften kommer per post ett par veckor efter att din anmälan blivit registrerad hos oss. Kursen betalas alltid i förskott och betalningsfristen är 20 dagar.

 • Vad ingår i kursen?

  I kursavgiften ingår lunch och fika under dagen/dagarna, dokumentation av kursens innehåll samt kursbevis.

 • Jag har fått förhinder, vad gör jag?

  Du kan alltid överlåta din deltagarplats till en kollega. Meddela oss detta per mail till

note

Malin Pilblad

Projektledare

Har du frågor?

Kontakta projektledaren: E-post mp@confex.se eller telefon 08-28 43 99

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.