VD-utbildning 5 dagar

Bli en framgångsrik företagsledare med vårt 5 dagars vd-program! Vd-rollen är mångfacetterad och innebär att du måste förvalta ett stort juridiskt ansvar.

Tala & engagera

Certifiera dig som VD och stå starkare på arbetsplatsen och på marknaden

Bilde
Du kan tryggt välja det kursformat som passar dig bäst

Du kan tryggt välja det kursformat som passar dig bäst

Sedan mars 2020 har vi genomfört över 500 kurser digitalt med fantastisk respons. Det digitala formatet är här för att stanna men i höst kan vi också äntligen erbjuda klassrumskurser igen.

Här kan du läsa i detalj om hur vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och om våra flexibla ombokningsregler.

Om utbildningen

Om utbildningen

Ett framgångsrikt företag kräver en framgångsrik VD

I många små- och medelstora företag är det inte ovanligt att man som vd ansvarar för såväl bok- och marknadsföring som försäljning och personal. Att vara vd är en mångfacetterad roll med ett stort juridiskt ansvar. Vd-programmet sammanfattar alla dessa områden. Det är en prisvärd investering, en komplett utbildning för dig som vill bli en framgångsrik vd. Ett mycket bra program för dig som vill lära dig helheten.  

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som vill gå vidare och siktar på att bli vd, eller rent av är verksam som vd men vill lära mer. Utbildningen passar även bra för ledningsgrupper. Önskvärt om du har lite förkunskaper inom ekonomi(läs gärna boken”Starta&driva företag”).Tillsammans med mycket erfarna och kompetenta utbildare kommer du att få stifta bekantskap med för vd-skapet relevanta kunskapsområden. Samt helt enkelt-vad gör en vd?

Arbetssätt 
Utbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå. Allt för att du snabbt ska kunna applicera dina nyvunna kunskaper när du kommer hem. För att diplom ska tilldelas, måste deltagare arbeta med affärsplanen under dessa veckor och lämna in färdig plan. 100% närvaro krävs. Då utbildningen går i blockform, kommer du under utbildningen få träffa andra deltagare som år andra kurser. Detta ger oftast en dynamik och ses som mycket positivt.

Kurslängd

Programmet genomförs under fem dagar med hemstudier mellan träffarna. Föreläsningar varvas med olika praktiska övningar och grupparbeten. Utbildningen ger dig tillgång till ett brett nätverk med andra vd:ar.

Kursens 5 dagar är fördelade vid 2 tillfällen (3+2 dagar) med ca en månad mellan varje träff.

Kursort: Stockholm
Hotell: Elite Palace Hotell
Tid: 09:00-16:00
 

Höstens datum 2021:

 • 22, 23, 24 september
 • 20, 21 oktober

Utbildningsmaterial, kurslitteratur, lunch, för- och eftermiddagsfika samt intyg efter genomförd utbildning ingår i avgiften.

 

Mål med utbildningen
Att få en förståelse och insikt i vd-rollen, samt erhålla kunskap inom nedan områden. Detta görs genom att teori, praktik och hemarbete mixas, för att få en bra inlärning
Vidare skall deltagaren erhålla ett Diplom på genomförd utbildning. Detta erhålls då deltagaren medverkat 100% av kursdagarna, samt genomfört hemarbete.

Utbildningsblock

 • Aktiebolaget - ägare, styrelse & VD
 • Arbetsrätt
 • Ekonomi - 1 dag
 • Marknadsföring
 • Försäljning
 • Ledarskap - 1 dag
 • IDI Hemarbete - mellan utbildningstillfällen har du eget arbete som ska göras

 

Badge

Confex Excecutive

Våra vd-utbildningar arrangeras i samarbete med Excecutive People AB, Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse. Se alla våra vd-utbildningar.

Badge

Påverka kursens innehåll och fokus

Inför kursen får du svara på några korta frågor i vår förstudie. Här tar vi reda på just dina behov. På så sätt kan du påverka kursens innehåll och fokus.

Då jag är ägare och även VD i mitt bolag, sökte jag en utbildning som skulle passa mig och bolagets framtid. Trodde att jag skulle få en bra utbildning, men fick mycket mer än jag någonsin drömt om. VD-programmet är en superutbildning som jag kan rekommendera alla som vill förstå helheten och hur vi ska ta oss an framtiden i företaget. 5 stjärnor från mig.

Afshin Dabiri, VD Säkerhet Ordningsbevakning SOB AB
Goodie

Låt dig inspireras och ladda ner vår gratis eBok Personligt ledarskap i mästarklass

Kurslokaler

Kurslokaler

Just nu letar vi efter den bästa lokalen för kursen. Fyll ut din e-postadress nedanför så uppdaterar vi dig när vi har funnit den.

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • När är sista anmälan?

  Vi har ingen sista anmälan, du kan i lugn och ro anmäla dig och dina kollegor så länge som det finns platser kvar på våra kurser.

 • När kommer fakturan?

  Fakturan på deltagaravgiften skickas elektroniskt senast 5 dagar efter att din anmälan blivit registrerad hos oss. Om vi saknar information för elektronisk faktura, skickas en faktura per post en vecka efter din beställning.
  Kursen betalas alltid i förskott och betalningsfristen är 30 dagar.

 • Jag har fått förhinder, vad gör jag?

  Du kan alltid överlåta din deltagarplats till en kollega. Meddela oss detta per mail till kundservice@kursbekraftelse.se

note

Specioza Namusoke

Projektledare

Har du frågor?

Kontakta projektledaren: E-post eller telefon 08-28 43 99

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.