Offentlig sektor

Här finner du kurser inom offentlig sektor. Vi erbjuder kurser inom olika områden – anpassade just för dig och din arbetsplats. Confex håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig – idag och i morgon!

Bilde

Kategori Datum

Ekonomi

Juridik

 • Arbetsrätt

  • Certifierad kurs

  Lär dig de viktiga grunderna i arbetsrätt. Hantera personalfrågor, uppsägningar och avsked tryggt och korrekt för att undvika dyrbara misstag.

 • Avancerad arbetsrätt

  Fördjupningskursen som ger dig kött på benen för att tackla de svåra frågorna i din arbetsvardag.

 • Så hanterar du svåra personalfrågor

  Kursen för ledare som lär dig hantera svåra samtal med dina medarbetare och bemöta komplicerade situationer på ett tydligt och professionellt sätt.

Offentlig upphandling

Språk

Vård

 • Psykiatri för icke-psykiatriker

  Psykiatri för icke-psykiatriker. Confex
  • Reviderat innehåll

  Psykiatrikurs som ger dig grundläggande kunskap om psykiska sjukdomar och lär dig hur du bäst bemöter personer med psykisk ohälsa.

september 2020


oktober 2020


november 2020


december 2020


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.