Service och kundkontakt

Här finner du relevanta kurser inom service och kundkontakt. Lär dig hur du skapar bättre struktur, effektiviserar din vardag, bemöter människor så du blir ännu mer professionell i din arbetsvardag. Bra kundservice är en förutsättning för att få nöjda och lojala kunder. Confex håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig – idag och i morgon!

Bilde

Kategori Datum

Helpdesk

Reception och telefonväxel

 • Engelska för dig i en administrativ roll

  För dig som villl känna dig säker och trygg i mötet med affärskontakter som pratar engelska. Öka ditt ordförråd och bli professionell i tal och i skrift.

 • Personlig effektivitet & stresshantering

  Personlig utveckling

  Bryt gamla mönster och investera i dig själv. Ta kontroll över din egen tid och förhindra negativ stress; prioritera rätt, må bättre och bli mer effektiv.

 • Receptionisten

  Receptionisten

  Du som är verksamhetens ansikte utåt – vill du bli ännu proffsigare? Kursen för dig som vill utveckla ditt kundbemötande och få inspiration i vardagen.

 • Så skapar du bättre struktur i vardagen

  Confex | David Stiernholm - Klart! - Bli superstrukturerad!

  David Stiernholm ger dig verktygen du behöver för att få tiden att räcka till. Bli mer effektiv och strukturerad i din arbetsvardag och prioritera rätt.

november 2019


december 2019


april 2020


maj 2020


juni 2020


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.