Om Confex

Vi håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig på arbetsmarknaden

COVID - 19

Få en trygg kursupplevelse

Confex följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende covid-19 och tar vårt samhällsansvar.
Vi håller oss uppdaterade och följer de rekommendationer som råder. På bakgrund av de skärpta allmänna råd som vedtogs vecka 44 har Confex tagit beslutet att, där vi har möjlighet, erbjuda digitala alternativ på våra kurser fram till årsskiftet.
I samverkan med våra samarbetspartners har vi vidtagit följande åtgärder för att inte bidra till smittspridningen för att säkerställa att du får en trygg kursupplevelse.

Vi ställer inte in – vi ställer om (där vi kan)

Under vecka 44 tog Folkhälsomyndigheten beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län, Västra Götalands län, Östergötlands län, Uppsala län och Skåne län. Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.

På bakgrund av dessa råd har vi beslutat att, fram till kurser med start tom 1 januari, erbjuda digitala alternativ på de kurser där vi har möjlighet till det. Vi följer noga med på utvecklingen och du som kund kommer att få information om vilket alternativ som gäller för ditt kurstillfälle innan kursstart. För dig som funderar på att anmäla dig på en av våra kurser, du kan tryggt göra det.

Så arbetar vi för att du ska känna dig trygg på våra klassrumskurser;

  • Vi minskar storleken på grupperna vid samtliga kurstillfällen under hösten
  • Bord och stolar i utbildningslokalerna placeras med lämpligt avstånd enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika trängsel
  • Utbildningslokalerna rengörs extra noggrant och desinficeras inför varje kurstillfälle och under pauserna
  • Lunch och fika serveras alltid enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderar
  • Handdesinfektion alltid finns tillgänglig i utbildningslokalen

 
Vi erbjuder flexibla ombokningsregler under denna period;

  • Upplever du eller någon i ditt hushåll symptom?
  • Har du rest i riskområden de sista två veckorna eller är i karantän?
  • Har ditt företag infört reseförbud eller restriktioner?
  • Känner du dig sjuk?

Då uppmanar vi dig att stanna hemma. Ta kontakt med vår kundservice snarast, så bokar vi in dig på ett nytt kurstillfälle helt kostnadsfritt.

Har du några frågor? Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@kursbekraftelse.se eller ringa oss på 08-28 43 99.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.