Om Confex

Vi håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig på arbetsmarknaden

COVID - 19

Vi säkrar dig en trygg kursupplevelse

Under det senaste året har efterfrågan efter våra utbildningar ökat markant och kanske har det blivit ännu viktigare att satsa på sin kompetensutveckling under denna period. Bra och viktigt tycker vi på Confex men det har också inneburit höga krav till oss som Sveriges ledande utbildningsleverantör.

Vi valde att inte ställa in, vi ställde om. Sedan mars 2020 och fram till idag har vi genomfört över 500 kurser digitalt. Samma kursprogram och fantastiska kursledare, men tillpassade för digitalt lärande och med ett begränsat antal platser.

Det digitala kursformatet är här för att stanna och vi kommer att fortsätta erbjuda kurser i detta format. Vi fortsätter naturligtvis också med våra klassrumskurser. Självklart följer vi Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, erbjuder flexibla ombokningsregler och har en god plan för hur vi säkrar en trygg kursupplevelse för dig.

Du kan med andra ord tryggt välja den kurs och det kursformat som passar dig bäst!

PS: Vill du delta på en klassrumskurs? Ta gärna del av informationen nedan innan du anmäler dig.

Så arbetar vi för att du ska känna dig trygg på våra klassrumskurser;

  • Vi minskar storleken på grupperna vid samtliga kurstillfällen under hösten
  • Bord och stolar i utbildningslokalerna placeras med lämpligt avstånd enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika trängsel
  • Utbildningslokalerna rengörs extra noggrant och desinficeras inför varje kurstillfälle och under pauserna
  • Lunch och fika serveras alltid enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderar
  • Handdesinfektion alltid finns tillgänglig i utbildningslokalen

 
Vi erbjuder flexibla ombokningsregler under denna period;

  • Upplever du eller någon i ditt hushåll symptom?
  • Har du rest i riskområden de sista två veckorna eller är i karantän?
  • Har ditt företag infört reseförbud eller restriktioner?
  • Känner du dig sjuk?

Då uppmanar vi dig att stanna hemma. Ta kontakt med vår kundservice snarast, så bokar vi in dig på ett nytt kurstillfälle.

Har du några frågor? Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@kursbekraftelse.se eller ringa oss på 08-28 43 99.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.