Om Confex

För oss är livslångt lärande viktigt. Låt oss hjälpa dig att utvecklas och lyckas på jobbet!

COVID 19

Få en trygg kursupplevelse

 
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende covid-19 och tar vårt samhällsansvar. I samverkan med våra samarbetspartners har vi vidtagit följande åtgärder för att inte bidra till smittspridningen för att säkerställa att du får en trygg kursupplevelse.
 
Så arbetar vi för att du ska känna dig trygg;

  • Vi minskar storleken på grupperna vid samtliga kurstillfällen under hösten
  • Bord och stolar i utbildningslokalerna placeras med lämpligt avstånd enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika trängsel
  • Utbildningslokalerna rengörs extra noggrant och desinficeras inför varje kurstillfälle och under pauserna
  • Lunch och fika serveras alltid enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderar
  • Handdesinfektion alltid finns tillgänglig i utbildningslokalen

 
Om du eller någon i ditt hushåll upplever symptom, har rest i riskområden de sista två veckorna eller är i karantän, uppmanar vi dig att stanna hemma. Vi bokar in dig på ett nytt kurstillfälle kostnadsfritt.

Har du några frågor får du gärna kontakta oss på eller ringa oss på 08-28 43 99.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.