Om Confex

Vi vill hjälpa dig att lyckas på jobbet!

Certifiering

Confex har sedan starten 1997 fokuserat på att bygga upp en organisation präglad av professionalitet, innovation och hög yrkesmässig kvalitet. Det var därför vi med både stolthet och glädje den 6 april 2018, som de första i vår bransch, mottog certifikatet som visar att vi driver Confex Sverige i enlighet med kraven för ISO 9001 kvalitetscertifiering genom DNV-GL.

Först i norden med ISO-certifiering
Certifieringen är inte bara ett bevis på att vi på Confex har goda processer och rutiner för att ge våra kunder det bästa, men också ett erkännande av det arbete vi har gjort de senaste tjugo åren inom kurser och konferanser i Sverige och Norge.

Certifierad kompetens
Kunskap handlar i slutändan om trovärdighet. Om att det du säger att du kan faktiskt stämmer och att du kan styrka din kompetens. Egenkomponerade certifikat som visar att du har deltagit och genomfört ett professionellt program kan inte dokumentera vad du faktiskt lärt dig och kan. En extern objektiv bedömning av att den professionella inlärningen som har genomförts enligt branschens kvalitetssäkrade bästa praxis kommer dock att vara värdefull för både arbetsgivare och anställda.

Men vi stannar inte där..
Med ISO 9001sätter vi återigen standarden i vår egna bransch och är ett steg närmare vårt mål om att erbjuda kompletta och skräddarsydda utbildningskurser för privata och offentliga verksamheter.

 Följ med oss in i framtiden
Confex befinner sig i en spännande utveckling, precis som resten av näringslivet och samhället i övrigt. Det är svårt att spå in i framtiden, men att den kommer att kräva ny kompetens av både våra kunder och av oss är vi ganska säkra på. Vi arbetar konstant framåt för att kunna erbjuda uppdaterade och relevanta kompetenser i våra kurser, och välkomnar synpukter och feedback. Ge oss gärna en utmaning vad gäller nya kurser eller kompetensområden vi borde erbjuda.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.