Om Confex

Vi håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig på arbetsmarknaden

Om oss

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av yrkesgrupper och branscher.

  

Dokumenterad kompetens

Det är inte bara vår bredd som gör oss unika. Vi är även Nordens enda kursleverantör som är certifierad i enlighet med kraven i den internationella standarden för kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015 och kan därmed erbjuda dokumenterad kompetens*. För dig som kursdeltagare innebär det att både du och din arbetsgivare kan känna er trygga med att kursinnehållet alltid är relevant när det gäller ny kunskap och bästa praxis.

Certifierade kurser

De flesta av våra kurser är utvecklade enligt ADDIE-modellen, som ligger till grund för det internationella certifieringsorganet DNV GL:s kvalitetsstandard för utbildning. Denna standard säkerställer att det yrkesmässiga innehållet i kurserna regelbundet utvärderas och uppdateras av en extern kontrollmyndighet.

Följ med oss in i framtiden

Det är svårt att förutse framtiden, men livslångt lärande och kontinuerlig utveckling kommer att vara viktigare än någonsin, vilket inte minst Norges offentliga utredning "NOU 2019: 12 Lærekraftig utvikling – livslang læring for omstilling og konkurranseevne" (ung. Hållbar kompetensutveckling – livslångt lärande för omställning och konkurrenskraftighet), påvisar. Vi som arbetar inom Confex lever denna verklighet varje dag och investerar både tid och resurser för att hålla oss uppdaterade och relevanta för framtidens arbetstagare.

Kontakta gärna någon av våra projektledare för en pratstund gällande dina karriärbehov och hur vi kan hjälpa till.

PS!

Ge oss gärna en utmaning när det gäller nya kurser eller kompetensområden som vi borde erbjuda.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.