Om Confex

För oss är livslångt lärande viktigt. Låt oss hjälpa dig att utvecklas och lyckas på jobbet!

Om oss

 

Vi tror att människor växer och presterar bättre genom ökad kunskap och inspiration, och vi arbetar varje dag för att vara en del av det som gör svenskt arbetsliv ännu bättre. 
Vi utvecklar alla våra kurser och konferenser från idé till genomförande själva, och bakom varje program ligger ett omfattande researcharbete av målgruppens behov för att hitta rätt ämnen och föredragshållare. 

Vår målsättning är att du ska komma tillbaka till ditt arbete med praktiska färdigheter och fördjupade kunskaper, uppdaterad på nyheter, trender och utveckling inom din bransch.
Varje år bidrar våra kurser, konferenser och inspirationsdagar till att över 10 000 personer får chansen att utveckla sig själva, att lyckas och trivas bättre på jobbet. Vi hjälper gärna dig också– bara ta kontakt!

Confex Sverige AB ingår i Confexgruppen, som är störst i Skandinavien på företagsutbildningar. 
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.