Företagsanpassad utbildning?

Oavsett vilket kompetensbehov som ni än har så är ni välkomna att kontakta mig med er förfrågan!
Bli kontaktad

Företags­anpassad utbildning

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss med en förfrågan!

Skandinaviens ledande kursleverantör
9001:215-certifierad
Över 500 000 kursdeltagare
Oversikt
Kurs hos dere
Slik fungerer det
Fordelsavtale

Varför företagsanpassad utbildning hos Confex?

Är ni flera medarbetare på företaget som behöver samma utbildning eller är ni i behov av en verksamhetsanpassad utbildning? Då kan vår företagsavdelning hjälpa er!  Utöver ordinarie kurser, erbjuder Confex företagsinternkompetensutveckling - där vi utformar och genomför denutbildning ni önskar inom bland annat teman som Ledarskap,  Kommunikation och retorik, Ekonomi, Personal och Arbetsmiljö samt Excel & Officepaketet.

Vi som jobbar på Confex Företagsavdelning har lång erfarenhet och stor kunskap kring kompetensutveckling. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt utbildning och den bästa lösningen just för er! Vi drivs av att se resultat och effekt av våra insatser som leder till affärsnytta för er.

Confex är en ISO-certifierad kursleverantör och har ett brett utbud av både ämnesområden och utbildningsformer. Vi erbjuder en mängd olika alternativ och lösningar som i tillägg är kostnadseffektiva.

Ni som kund kan välja att skräddarsy ett helt eget program, där ni styr innehåll och omfattning, eller utgå från våra ordinarie kurser (se vårt kursutbud). Vi kommer gärna till er (fysiskt eller online) och genomför er utbildning.

För er som är eller ser en möjlighet att bli återkommande kunder har vi tagit fram ett unikt förmånsavtal. Då får ni bland annat ta del av fördelaktiga rabatter, både på våra öppna och på företagsinterna utbildningar.

Vi erbjuder:

 • Ett stort urval av standardkurser som vi kan genomföra hos er
 • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
 • Enstaka föreläsningar till löpande utbildningsprogram
 • Förmånsavtal
 • Kompetensanalys av deltagarnas förkunskaper och behov
 • Erfarna och kvalitetssäkrade kursledare
 • Kostnads- och resurseffektiva alternativ
Intresserad av att veta mer?
Oavsett vilket kompetensbehov som ni har så är ni välkomna att kontakta mig med er förfrågan!

Malin Magnusson

Affärsområdeschef
+46 (0)31-10 56 67
foretag@confex.se
Vi kompetensutvecklar det svenska arbetslivet

Kurs hos er

Standardupplägg eller företagsanpassat?

Vid sidan av våra standardkurser kan vi självklart erbjuda de på plats hos er. Det blir kostnadseffektivt om ni är en grupp, ett minskat reseavtryck, mer verksamhetsnära diskussioner och era medarbetare får ta del av samma kunskap. Antingen genomför vi kursen i dess standardupplägg, eller så skräddarsyr vi innehållet utifrån era specifika behov.

Standard

Samma upplägg och innehåll som våra standardkurser (se kursutbud). Kurserna är utvecklade och framtagna genom lång erfarenhet och uppdateras löpande genom kontinuerlig kvalitetssäkring. Många av våra kurser är även certifierade och kvalitetssäkrade av oberoende extern part. I dessa fall så erbjuds ni, efter fullföljd utbildning, att genomföra en examination, ett kvalitetsbevis på dokumenterad kunskap.

Detta får ni - standard kurs:

 • Kvalitetssäkrat innehåll och upplägg
 • Framarbetat kursmaterial
 • Certifierad kurs & kvalitetssäkrad av DNV som oberoende certifieringsorgan (endast på certifierade kurser)
 • Examen och kurscertifikat (endast på certifierade kurser) samt kursintyg
 • Kartläggning av deltagarnas förväntningar
 • Utvärdering och uppföljning

Företagsanpassad

Behovet av utbildning kan se mycket olika ut hos våra kunder därför kan vi även anpassa och skräddarsy en utbildning unikt till er. Det innebär att vi tillsammans utformar den utbildning som passar just ert företag eller organisation avseende innehåll och undervisningsformer. Vi har full flexibilitet i våra lösningar; omfattningen på kursen, plats och tid bestäms utifrån vad som passar er bäst.

Detta får ni - företagsanpassad kurs:

 • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
 • Kartläggning av deltagarnas förkunskaper och behov
 • Framtagen lärresa som pågår över tid vilket leder till ökade varaktiga resultat
 • Övningsuppgifter kopplade till företagets verksamhet och deltagarnas behov
 • Support efter utbildningen med kursledaren
 • Utvärdering och uppföljning

Slik fungerer det

Forarbeid (bedriftstilpasset utdanning)

I forkant av utdanningen gjennomfører vi en kompetansekartlegging, der vi gjennomgår hver enkelt kursdeltagers forkunnskaper. Basert på resultatet kan vi tilpasse og anbefale kursinnhold. Det kan for eksempel handle om hvilket fokus de ulike modulene skal ha, hvilke øvelser vi skal gjøre etc.

Vi kan også komme med anbefalinger om gruppeinndeling, kurslengde og dermed skape riktig utdanning for dere. På et bedriftstilpasset kurs er det deres behov som avgjør kursinnholdet.

Gjennomføring

Vi arbeider med opplevelses- og løsningsorientert opplæring som utgangspunkt. Det innebærer at vi kombinerer korte teorileksjoner med praktiske oppgaver, hvor deltagerne selv  er aktive i undervisningen.

En digital kursdokumentasjon utvikles til hver deltager, og kan med fordel benyttes som en håndbok etterpå.

Hos dere eller hos oss?

Vi kommer gjerne og holder kurs hos dere,  eller så er vi behjelpelig med å finne egnede lokaler. Vi kan også holde kurset på avstand og gjennomføre det via Zoom eller Teams.

Vi tilbyr også kurs via Zoom eller Teams

Etter avsluttet utdanning

I etterkant gjennomfører vi en evaluering for å sikre at dere har fått den kunnskapen dere etterspurte og betalte for. Vi tilbyr også tre måneder med support via e-post med vår kursleder.

Kontakt oss

Uansett hvilke kompetansebehov dere måtte ha, så er dere velkommen til å kontakte meg med en forespørsel.

Torill Bergseth

Salgssjef | Norge
+47 982 04 053
tb@confex.no

Vad våra kunder säger om oss

6
/6
Hanna Lindström
Utbildningskoordinator

Jag fick krypa ur bekvämlighetszonen flera gånger och upptäcka att det inte är så farligt... Confex, ni är väldigt proffsiga. Kände mig väl omhändertagen!

6
/6
Märta Gottvall
CEO
Authority AB

Det här var en av de bästa kurser jag gått. Den innehöll precis rätt information utifrån vad jag var ute efter. Men bäst av allt var kursledaren Christina! Så proffsig, inkluderande, inkännande och kompetent! Tack för 2 fantastiska dagar! Jag har lärt mig mer nya och värdefulla saker för att göra ett bra jobb än på mycket länge!

6
/6
Amra Hadzic
HR- administratör
Malmö stad

Kursen är värd varenda krona. Både Monica och Jana är utmärkta, professionella, kompetenta och kunniga föreläsare, material var bra presenterad och kan användas som verktyg framöver. Det var krävande men samtidigt lätt att följa dem och ta in all information.

6
/6
Gabriella Åkervall
Redovisningschef
Kommunfastigheter i Knivsta AB

Jag är mycket nöjd! Anett var en duktig och inspirerande kursledare. Många konkreta exempel men även möjlighet att bolla tankar och funderingar med andra kursdeltagare. Har fått med mig många verktyg som jag kommer ha nytta av både i min yrkesroll men även privat.

6
/6
Gunila Balinovic
Quality Supervisor
3M Svenska AB

Väldigt intressant. Kursledaren får högsta betyg då vi alla var väldigt delaktiga

6
/6
Emil Ericsson
IT-Specialist
Attendo Shared Services AB

Genomtänkt, väl planerad, lagom doserad information. Fantastiskt bra lokaler därtill