Om oss

Confex har sedan starten 1997 utbildat mer än 500 000 ledare och anställda i Norge, Danmark, Sverige och Tyskland. Idag är företaget representerat i Sverige och Norge. Vi har utvecklats från att arrangera egna kurser och konferenser till att förmedla kurser från andra arrangörer. Vårt fokus är att välja de bästa kurserna inom varje ämnesområde – endast "best of breed" kurser, vilket betyder att vi inte erbjuder två identiska kurser.

Vi erbjuder olika leveranssätt som fysiska kurser, live-webbinarier och inspelade videokurser, för att möta deltagarnas behov. Vi strävar efter att vara representerade över hela landet med bra täckning inom varje ämnesområde.

Vi driver aktiv marknadsföring på webben och i digitala kanaler, med målet att få så många deltagare som möjligt per kurs. Själva leveransen görs av våra samarbetspartners, vilket säkerställer att anställda alltid har tillgång till de mest aktuella kurserna. För arrangörerna innebär detta fler deltagare genom vår effektiva marknadsföring.

Confex erbjuder en snabb väg från idé till marknadsförd kurs, och är därmed en viktig faktor för innovation i kursbranschen.

Kontakta oss

Vi kompetensutvecklar det svenska arbetslivet

Våra kurs­arrangörer

Snacka Snyggt
Advantum Kompetens
Excelspecialisten XLS
Actea Utbildning
Learnesy
Försäljningschefen
Cimple
Confex
NewSkills
Metier
Vital Learning
Dialogkompetanse
LessonLab
Ny Som Leder
Team & Ledelse
Attensi
David Stiernholm
Kompetensutveckla
Aider