Anna Ekblom

Anna Ekblom

 

Anna Ekblom är retorikkonsult och föreläsare på Snacka Snyggt. Hon har en fil.kand i retorik och en fil.kand i psykologi, båda från Lunds Universitet. Kombinationen psykologi och retorik har gett henne en bred förståelse för hur man kan lösa många av de utmaningar som ofta uppstår. Anna är intresserad av att förstå de utmaningar som finns på arbetsplatserna och menar de flesta problem hänger ihop med en misslyckad kommunikation. Målet är att du, teamet, avdelningen och företaget ska ha en kommunikation som fungerar oavsett om det är internkommunikation, presentationssituationer eller dialogen med chefen.

Går du kursen "Retorik för kvinnor" med Anna som kursledare får du Elaine Eksvärds bok: "Snacka Snyggt" utan extra kostnad!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.