Praktiskt ledarskap

Här hittar du kurser som gör dig till en mer mångfasetterad ledare. Genom att utveckla din kompetens och ditt ledarskap kommer du att trivas ännu bättre i rollen som chef.

Kategori Datum

 • Ekonomi för ledare

  Ekonomi för ledare. Confexkurs. Ekonomi för icke-ekonomer

  Kursen för dig som är ledare och vill bli bättre på företagsekonomi. Du är ledare men inte ekonom. Under kursen analyserar vi ekonomin i ditt företag.

 • GTD Fundamentet

  Gtd-getting things done Fundamentet

  Ta första steget till ett produktivare liv

 • Personlig effektivitet & stresshantering

  Personlig utveckling

  Bryt gamla mönster och investera i dig själv. Ta kontroll över din egen tid och förhindra negativ stress; prioritera rätt, må bättre och bli mer effektiv.

 • Så skapar du bättre struktur i vardagen

  Confex | David Stiernholm - Klart! - Bli superstrukturerad!

  David Stiernholm ger dig verktygen du behöver för att få tiden att räcka till. Bli mer effektiv och strukturerad i din arbetsvardag och prioritera rätt.

oktober 2019


 • 21
  okt.

  Ekonomi för ledare

  Kursen för dig som är ledare och vill bli bättre på företagsekonomi. Du är ledare men inte ekonom. Under kursen analyserar vi ekonomin i ditt företag.

november 2019


december 2019


februari 2020


april 2020


maj 2020


juni 2020


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.