Annie Möller

Annie Möller

 

Annie Möller är legitimerad psykolog, ledarskaps- och organisationskonsult. Hon är verksam på PBM Executive. PBM är ett företag som är specialiserade på arbetsrelaterad psykisk ohälsa och har ett brett utbud av tjänster och behandlingar inom beteendepsykologi och konflikthantering för chefer, ledare och medarbetare. I hennes arbetsvardag träffar hon ofta personer som lider av stressrelaterad ohälsa eller svåra arbetssituationer som leder till psykologisk ohälsa. Annie och hennes kollegor på PBM arbetar alltid utifrån ett beteendepsykologiskt perspektiv. Utöver KBT-behandlingar så utför Annie olika konsultuppdrag såsom utbildningar, coachning och handledning. Främst inom ledarskap, stresshantering, konflikthantering, eller hållbar hög prestation. 

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.