Camilla Malmgren

Camilla Malmgren

 

Camilla har en gedigen erfarenhet som grafisk formgivare och att arbeta med grafisk kommunikation, då hon har verkat i branschen i mer än 17 år. Hon brinner för formstark grafisk kommunikation som håller över tid. Både i den digitala miljön, men likaväl i print såsom den fysiska miljön. Genom att medvetet arbeta med både text och bild kan man strategiskt kommunicera och nå en bredare målgrupp.

Idag driver hon eget företag inom strategisk design och kommunikation, och arbetar mot olika uppdragsgivare – stora som små. Tidigare arbete var inom byråsidan, inhouse som konsult, formgivare, projektledare och produktionsledare. Camilla har även undervisat i Grafisk Design på Berghs School of Communication.

Exempel på tidigare uppdragsgivare: Atrium Ljungberg, Solna stad, Berghs School of Communication, RISE, Almi, ÖstgötaTrafiken m.fl.Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.