Göran Alvek

Göran Alvek

 

Göran Alvek har arbetat i stora företag och i entreprenörsstyrda tillväxtföretag. Göran har även arbetat i privata sektorn och offentliga sektorn. Han har arbetat med förvärvsfrågor i Ratossfären och under 15 år som kreditchef på Almi. Sammantaget har detta gett förståelse för olika finansiella utmaningar som bolag kan stå inför.

Göran brinner för att förmedla kunskap, skapa förståelse och visa samband hur ekonomiska parametrar påverkar och samverkar. Detta för att kunna skapa delaktighet, motivation och engagemang i företag så att alla ska känna sig trygga i och tillit till den ekonomiska information som finns i ett bolag.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.