Michael Rangne

Michael Rangne

 

Michael Rangne är överläkare och specialist i psykiatri med grundläggande utbildning i kognitiv psykoterapi. Han är sedan åtta år arbetsledare och rekryterings- och utbildningsansvarig för ett sjuttiotal underläkare vid Norra Stockholms Psykiatri. Han har omfattande vana vid att utbilda sjuksköterskor, läkare, läkarstudenter, jurister, personalansvariga, allmänhet och patienter om grunderna i psykiatri och psykologi, som t ex kommunikation och relationer, stress och arbetsglädje, svåra möten och besvärliga medarbetare, självkänsla och integritet, att leda sig själv och andra, kontroll och ansvar.

  • Mikael Rangne kör kurserna i Stockholm hösten 2019
  • Agnes Mellstrand kör kurserna i Göteborg och Malmö hösten 2019


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.